Etusivu

 

GSM-puhelimet ja -sovittimet:

GSM-pöytäpuhelin Vogtec D379H

GSM-pöytäpuhelin Think TIT-904

GSM-pöytäpuhelin Jablocom GDP-06-3V

GSM-sovitin Vogtec S198G

GSM-sovitin Think TIT-670

GSM FAX-sovitin Think TIT-300

GSM-puhelin Erifon ROCK V4

GSM-puhelin Erifon ROCK V40 4G LTE

Valvontakamerat ja

hälytinlaitteet:

Gainwise TH-601W Video ovipuhelin

HEYI GSM/WiFi-varashälytin

SimPal G4 3G-valvontakamera

ZYsecurity WiFi Kit valvontakamerakitti

King Pigeon T2 GSM-vanhusvahti

Latauslaitteet:

JUMPSPOWER AMG6S

JUMPSPOWER AMG8S

Reitittimet, sovittimet, tukiasemat:

TENDA ja TPLINK

Muut:

Etäohjattava GSM-pistorasia

 

Yhteystiedot

Toimitus ja takuu

 

Myymme lisäksi:

Microdata Finland Oy:n

maahantuomia muita laitteita.

Pyydä tarjous tästä

Insmat Oy:n

maahantuomia laitteita.

Tuote- ja hintatiedot tästä

 

TOIMITUS JA TAKUU

 

Toimitustiedot

Toimitamme tuotteita kaikille pääasiassa Suomessa. Kuluttajille myymme ennakkomaksulla tai postiennakolla. Yrityksille ja yhteisöille voimme myydä myös laskulle. Toimituskulut ovat tuotekohtaisia. Omistusoikeus myytyyn tuotteeseen siirtyy ostajalle, kun ostaja on maksanut koko kauppahinnan Coline Oy:lle.


Takuu ja vastuunrajoitus

Takuuaika on tuotekohtainen. Takuuaika alkaa tuotteen toimituspäivästä. Takuu koskee ainoastaan sellaisia virheitä ja puutteita tuotteen rakenteessa, materiaaleissa ja toiminnassa, jotka ilmenevät takuuajan kuluessa. Ostajan tulee ilmoittaa Coline Oy:lle tuotteen mahdollisista virheistä kohtuullisessa ajassa (normaalisti 14 päivän kuluessa) siitä, kun virhe on todettu. Coline Oy:n vastuu ei käsitä virheitä, jotka johtuvat ostajan suorittamista puutteellisista huolloista, virheellisistä asennuksista tai muutoksista, jotka on tehty ilman Coline Oy:n suostumusta, ostajan tai käyttäjän virheellisesti suorittamista korjauksista tai tuotteen normaalista kulumisesta tai huononemisesta. Coline Oy ei vastaa ostajalle aiheutuneesta välillisestä vahingosta tai vahingosta, jonka tilattu tuote aiheuttaa muulle kuin tuotteelle itselleen. Välittömästä vahingosta Coline Oy:n vastuu vahingosta rajoittuu virheellisen tuotteen hintaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Yhteydenotot takuuasioissa (Coline Oy:ltä ostetut):

Coline Oy, info@coline.fi, puh. 044 5211388

Takuuasiat hoitaa ko. tuotteen maahantuoja Microdata Finland Oy tai Insmat Oy tuotteesta riippuen.

   

Palautusoikeus

    

Ostajalla (kuluttajalla) on oikeus tutustua tavaraan ja kokeilla sitä peruuttamisaikana (14 päivää). Tavaraa ei kuitenkaan saa ottaa normaaliin käyttöön. Ostajalla on omalla kustannuksellaan 14 päivän palautusoikeus tuotteille laskettuna vastaanottopäivästä.

Palautustapauksissa Coline Oy palauttaa asiakkaan tilille rahat viiden arkipäivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut meille. Asiakaspalautuksen täytyy sisältää kaikki samat tuotteet ja tarvikkeet, mitä paketissa oli sitä vastaanottaessa, mukaanlukien kopio kuitista/laskusta.

Asiakaspalautus on pakattava alkuperäiseen koteloon eikä osoitekorttia saa liimata suoraan tuotepakettiin. Pakkaus ja tuote pitää olla alkuperäisessä kunnossa. Palautettava tuote on pakattava yhtä suojaavasti kuin se oli vastaanotettaessakin. Palautuksista on aina sovittava etukäteen Coline Oy:n kanssa joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 

 

 

 

Päivitetty: 11.10.2017
Coline Oy | info@coline.fi | puh. 044 5211 388